Velilerimizle öğrencilerimizin akademik, sosyal, bireysel gelişimlerinin değerlendirildiği veli toplantılarımız velilerimizin yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirildi. Velilerimiz önce sınıf öğretmenleriyle görüşerek 2. Dönem öğrenci karnelerini aldıktan sonra tek tek branş öğretmenleriyle görüşerek öğrencileri hakkında karşılıklı bilgi paylaşımında bulunmuşlardır.

Aynı gün 10. sınıf velilerimize okulumuz PDR birimi tarafından 11. sınıfta alan belirlemeye yönelik ders seçimi için, Üniversite sınav sistemi ve bölümler hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

12. sınıf velilerimize ÜTEP koordinatörü tarafından 2. dönem yapılan değişiklikler anlatılmış, her bir öğrenci için hazırlanan ve içinde;  PDR biriminin hazırladığı sınava doğru anne-baba tutumları ve önerilerin olduğu PDR bülteni, son altı sınavın analizi, 2. dönem uygulanan sistem hakkında bilgilendirme yazısının bulunduğu dosyalar velilere verilmiştir.