Lise 9. sınıf öğrencilerimiz, 2 Kasım 2019 tarihinde öğretmenleri ve müdür yardımcılarıyla Eskişehir Kültür Gezisine katıldılar.

Gezide öncelikle Kurşunlu Külliyesi Lületaşı Müzesi ve Cam Eserleri Müzesini gezen öğrencilerimiz, Atlıhan’da lületaşından yapılan eserleri görme imkanı buldular. Ardından Odunpazarı Evlerini gezip şehre özgü bir yemek olan Balaban Kebap ile tanıştılar. Yemek sonrası Sazova Hayvanat Bahçesi ve Sualtı Dünyasını keşfettiler. Sonrasında ilde yer alan ülkemizin ilk yerli otomobillerini görme imkanı bulan öğrencilerimiz, Porsuk Nehri kenarında güzel vakit geçirdiler.

Birinci sınavların ardından yapılan katılımın yoğun olduğu gezimiz, 9. sınıflarımızın lise öğrencileri olarak şehir dışına yaptıkları ilk gezi olması dolayısıyla hem öğretmenleriyle hem de birbirleriyle olan iletişimlerini ve bağlarını oldukça güçlendirdi. Böylece keyifli bir gün geçiren öğrencilerimiz, sosyal ve kültürel anlamda olumlu kazanımlarla Ankara’ya döndüler.