Duyurular

Oxford Big Read 2018 Okuma yarışması ile 9-10-11 ve 12.sınıflarımızın İngilizce okuma becerilerini geliştirmelerini amaçladık. Bunu yaparken öğrencilerimizin bir kitabı yalnızca ödev olarak okumaları yerine, sürece yaratıcılık, hayal gücü ve okuma sevgilerini de katarak çeşitli alanlardaki projelerle kendilerini ifade etmelerini istedik.
9. sınıflarımız okudukları kitaptaki bir sahneyi çizgi roman şeklinde, kısa diyaloglar ya da metinler halinde yeniden kaleme aldılar. 10,11 ve 12. Sınıflarımız ise kitaplarında geçen olaylar, durumlar, karakterler hakkında, içerisinde makale, hava durumu, bulmaca gibi bölümlerin de yer aldığı bir gazete oluşturdular.
Bu keyifli ve yoğun çalışmalar sonucunda 9. sınıf öğrencilerimiz İç Anadolu Bölgesi’nden katılım sağlayan öğrenciler arasından seçilen 10 başarılı projeden 2’sine, 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ise yine seçilen 10 projeden 9’una imza atmışlardır.
Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.