12 IB  öğrencilerimiz  Öykü Naz Tez ve Ataberk Beglari’nin resim sergisi  10.04.2018 tarihinde  Anadolu Lisesi Gençlik Sokağı’nda  açıldı. Kurucu Temsilcimiz Sayın Abdullah Destebaşı’nın açılışını yaptığı sergiye idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, öğrencilerimizin aileleri ve arkadaşları  katıldı.
     IB programı doğrultusunda görsel sanatlar alanında eğitim alan öğrencilerimizden Öykü Naz Tez’in çalışmaları arasında epoksi ile yapılan iki boyutlu çalışmalar, enstalasyon çalışmaları, seramik, tasarım objeler yer alırken; Ataberk Beglari’nin sergisinde, Assemblage çalışmaları, karakalem, yağlıboya, kolaj tekniğinden oluşan eserler yer aldı.  Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan Yavuzoğlu rehberliğinde, öğrencilerimizin emekleriyle oluşturulan sanat sergisi;  okulun tüm öğrencileri, öğretmenleri tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Öğrencilerimizi ve sanat serüvenlerinde onlara rehberlik eden öğretmenimizi kutluyoruz.